Equipament i personal

MIRASOL CENTRE DENTAL IMPLANTOLÒGIC trobarà l’última tecnologia de diagnòstic odontològic (marques punteres del sector), equips dentals especialitzats per a cirurgies (propis d’un centre implantològic) , motors d’implants d’última generació i alta tecnologia per a un òptim radiodiagnòstic amb les millors tècniques d’imatge (ortopantomògraf digital amb cefalostat) . El nostre equipament és totalment nou.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS ENS FAN DIFERENTS DE QUALSEVOL CLÍNICA DENTAL CONVENCIONAL (vingui a comprovar-ho).

MIRASOL CENTRE DENTAL IMPLANTOLÒGIC està preparat, dissenyat i construït per a una capacitat futura de fins a 6 boxes dentals, comptant actualment amb una sala d’esterilització de 10 m2 de capacitat i una sala d’ortopantomografia equipada amb l’última tecnologia radiològica.

La nostra ubicació és òptima per a vostè, amb facilitat d’aparcament i una situació immillorable en trobarse a la Catalunya Central (accés per A -2 , C-15, proximitat estació de FFCC i autobusos d’Igualada , etc . ).

Tots els professionals de MIRASOL CENTRE DENTAL IMPLANTOLÒGIC compten amb formació continuada en l’àmbit de l’odontologia, sempre en contacte amb les millors universitats d’odontologia i associacions del sector (COEC, SECIB, COE, etc … ).