Serveis

MIRASOL CENTRE DENTAL IMPLANTOLÒGIC, a Igualada, li ofereix una àmplia varietat de serveis:

— IMPLANTOLOGIA: El cirurgià bucal analitzarà el seu cas mitjançant una exploració clínica a les nostres instal·lacions. Després d’analitzar l’estudi radiològic l’informarà de les diferents opcions de tractament (implants immediats, cirurgia guiada, tècniques ALL ON SIX – ALL ON FOUR, regeneració de teixits ossis i teixits tous, etc ) per tal que vostè DECIDEIXI l’opció més adequada juntament amb el cirurgià. Treballem amb una àmplia varietat de marques i tipologies. SI VOL EL MILLOR IMPLANT, VOL CENTRE IMPLANTOLÒGIC!

— CIRURGIA BUCAL: Tot tipus d’extraccions (incloent queixals del seny), empelts, fenestració de canins, regeneracions òssies, elevacions del si maxil·lar, cirurgia periapical, etc .

— ORTODÒNCIA: Aparatologia fixa, removible, brackets metàl·lics, ceràmics o autolligables.

— PRÒTESI: Fixa, removible, sobre implants, etc. Confeccionem la pròtesi que millor s’ajusti al seu cas.

— ODONTOPEDIATRIA: Treballem per la seva salut dental i per la dels més petits. Confiï’ns la salut dental de la seva família .

— ESTÈTICA DENTAL: blanquejaments dentals, carilles de composite o zirconi, etc.

— PERIODÒNCIA: neteges bucals, raspats i allisats radiculars, i totes aquelles tècniques que millorin l’estat de les seves genives.

— ENDODÒNCIA: Endodòncies uniradiculars, birradiculars, multiradiculars, pulpectomies, pulpotomies i reendodòncies .

CITA PRÈVIA / FORMA DE PAGAMENT / UBICACIÓ:

— Reservi sense compromís cita prèvia i serà atès per un especialista

— HORARI CONVENCIONAL: De 9:30 a 13:00 i 16:00 a 20:00 de dilluns a divendres. Dissabtes hores convingudes. Si necessita ser atès fora d’aquest horari ens adaptem a vostè.

— URGÈNCIES: Contacti amb nosaltres al número de  Tel. 93.804.02.17 o a implantologic@centremirasol.com. Cirugià disponible les 24h del dia.

— La forma de pagament ja no és un problema, junts trobarem la solució que més li convingui.